tech

Prémium tokok az új iPhone 15 telefonodra

Nemrég kezdték el szállítani az új iPhone 15 modelleket, de már most rengeteg tok elérhető az új telefonokhoz. Sok közülük már tesztelésre került, vagy korábbi verzióikat használtuk korábbi iPhone-okhoz. Jelenleg nehéz lenne kijelölni a legjobb tokot, de személy szerint tetszenek az új Otterbox Symmetry Series Soft Touch és Figura tokok. A Speck Presidio ClickLock tokok innovatív tervezéssel rendelkeznek, amelyek működnek mind a standard MagSafe kiegészítőkkel, mind a Speck saját ClickLock MagSafe kiegészítőivel, amelyek a telefon hátoldalára “zárnak”.

Ütésálló iPhone 15 tok használata

Az emberek tokok iránti ízlése változó, ezért széles választékot találsz ezen a listán, beleértve néhány kedvező árú lehetőséget azok számára, akik nem szeretnének túl sok pénzt költeni az új iPhone 15 tokra. Az Apple által gyártott iPhone tokok általában jó minőségűek, de az új, környezetbarát FineWoven tok kapott néhány kritikát.

Az iPhone 15 tok vásárlás az új telefonvédelem és stílus egyik legfontosabb eleme lesz a közeljövőben. Az iPhone 15 készülékek egy sor új funkciót és fejlesztést tartalmaznak, és fontos, hogy megfelelően védelemben részesítsük őket. A kínálatban számos különféle tokstílus és design közül választhatunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a telefonunk stílusos és egyedülálló legyen. Az iPhone 15 tokok kiválóan védik a készüléket a sérülésektől és karcolásoktól, miközben könnyű hozzáférést biztosítanak a funkciókhoz és a portokhoz. Az ügyfelek különféle anyagokból készült tokok közül választhatnak, például szilikon, bőr vagy kemény műanyag, és az iPhone 15 tokok számos színváltozatban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához illőt. A tokok emellett extra funkcionalitást is hozhatnak, például pénztárcaként is szolgálhatnak vagy tartalmazhatnak állványt a médiafogyasztáshoz. Az iPhone 15 tokok beszerzése egyszerű és kényelmes, és hozzájárulhat ahhoz, hogy a telefonunk hosszú ideig tökéletesen működjön és jó állapotban maradjon. Az új iPhone 15 tokok vásárlása egy fontos lépés a telefonvédelem és a stílus szempontjából.

Fontos megjegyezni, hogy az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max méretei kissé eltérnek az iPhone 14 verzióktól. Habár nem tudunk garanciát vállalni, úgy tűnik, hogy sok iPhone 13 és 14 tok illeszkedni fog az iPhone 15-höz (és sok iPhone 14 Plus tok is illeszkedhet az iPhone 15 Plus-hoz). Azonban az új iPhone 15 Pro modellek egy új, programozható akciógombot tartalmaznak, amely helyettesíti a némító kapcsolót. Ezekhez a modellekhez kifejezetten tervezett tokokra van szükség.

A sokoldalú védelem

Manapság egy toknak nemcsak egy toknak kell lennie. Az iPhone-t mindenhová magaddal viszed, így az értékes beruházásod védelme mellett a toknak gyakorlati szempontból is hasznosnak kell lennie. Itt jön képbe a Speck ClickLock Presidio 2 és Presidio Perfect-Clear tokok a 2023-as iPhone modellekhez. Ezek a tokok rendelkeznek egy szabadalmaztatott ClickLock technológiával, amelynek nincs csúszásmentes összefonódása a MagSafe kiegészítőkkel. A mágnesesen vonzott csavar – amely beépítve van a ClickLock MagSafe kiegészítőkbe – automatikusan kinyúlik, hogy csatlakozzon a tok “fogadójához”, létrehozva egy mechanikus zárat. Ez egy örömmel fogadott fejlesztés, amely biztonságosan rögzíti a kapcsolódó kiegészítőket a tok hátoldalához, anélkül, hogy csúsznának vagy akaratlanul elszakadnának.

A kompatibilis ClickLock kiegészítők közé tartozik egy autós telefon tartó, egy felcsatolható pénztárca és egy 360 fokban állítható ujjfogó fogantyú állvánnyal. Nem lenne itt az ideje, hogy az iPhone tokod többet tegyen érted? A Specktől 169 új tok található 17 tervezet és 20 egyedi színváltozatban. Ezek közül 57 tartalmazza a Speck ClickLock összefonódási technológiát. Ezek a tokok jobbá teszik a mobilélményedet. Október 15-ig használhatod a DIGITAL15 kódot, hogy 15% kedvezményt kapj az összes rendelésre az oldalon.

Megbízható társ a mindennapokra

Valószínűleg ismered a Moust a hosszú ideje futó videó kampányáról, amelyben tokjait létről, ablakokból és még épületekről is leejtik. A Mous olyan védőtokok létrehozására indult, amelyek hatékonyan védenek a leesésektől, és nagy sikerrel járt ezen a téren.

Bár egyetlen tok sem igazán véd a sérülések ellen, a Mous tokjai azok közé tartoznak, amelyeket érdemes választani, ha a telefon leejtése csak hideg verítéket okoz neked. Teljes mértékben MagSafe kompatibilis, két kulcstartó csatlakozási ponttal rendelkezik, és néhány gyönyörű színváltozat közül választhatsz, beleértve a lenyűgöző irizáló opciót is. Bizonyára az ára is magasabb, de minden ár megéri, hogy megóvd az új iPhone 15-ödet, igaz?

Fenntarthatóság és telefontokok

Az OtterBox az első hely, ahová érdemes nézni, ha egy strapabíró tokot keresel, és a Commuter sorozat az mindennapi használatra szánt tokja, amelynek komoly védelmi képességei vannak. A hibrid két rétegből áll, 35% újrahasznosított gumival és merev külső héjjal. Az OtterBox szeret minden várakozást felülmúlni, ezért háromszorosan tesztelték a katonai szabványoknak való esésbiztonság tekintetében.

Más szóval, védő és strapabíró, de mivel az OtterBox tokkínálatának mindennapos változata, vékony és könnyű is, tehát mindkét világot megkapod. Az ára magas, ahogy az OtterBox kínálatának többségének, és kicsit unalmas kinézni. De ha valami védelmet szeretnél, az OtterBox Commuter neked való.